Rambursarea împrumuturilor

Invest-Credit propune Clienţilor săi un sistem simplu şi comod de rambursarea a împrumutului. Plăţile se efectuiază lunar, potrivit graficul de achitare din contractul de împrumut folosind următoarele posibilităţi:

În numerar la biroul Invest-Credit:

Puteți să faceți achitările personal în numerar la biroul Invest-Credit. Trebuie doar să vă știți numărul contactului de împrumut. Casierul vă va elibira un bon care confirmă plata efectuată. Plata poate fi făcută și de un reprezentant, care trebuie să știe exact numele debitorului, numărul și data contractului de împrumut. Adresa biroului.

Prin intermediul băncii:

De asemenea puteți face achitări în orice parte a Moldovei unde este vreo filială băncilor Banca de Economii sau VictoriaBank. Achitarea se face ca și pentru servicii comunale – nu aveți nevoie de un cont bancar deschis. Doar spuneți casierului denumirea beneficiarului (organizația de microfinanțare ”Invest-Credit”), numele debitorului, numărul și data contractului de împrumut și suma pe care o achitați. Achitarea poate fi făcute și de un reprezentant, cu condiția că el cunoaște datele contractului de împrumut. Casierul vă va imprima o chitanță, care confirmă achitarea efectuată.

Dacă sunteți persoană juridică efectuați achitarea prin virament de pe contul de decontare al firmei. Dacă sunteți persoană fizică și aveți un cont deschis într-o bancă comercială a Moldovei – puteți de asemenea să faceți transferul sumei spre achitare direct pe contul Invest-Credit.

OMF INVEST-CREDIT SRL © 2009 Chisinau, Moldova
tel. +373 22 92-77-72, 92-90-33; fax 57-34-67; e-mail office@investcredit.md