Începeți astăzi!

Ghid pas cu pas

  1. Analizați profilul clientului potențial și asigurați-Vă dacă cazul Dvs. corespunde condiţiilor noastre. Sunteți antreprenor de scară mică și doriți să Vă extindeți? Sau planificați să deschideți o afacere? Sunteți disciplinat și responsabil? Puteți să găsiți fidejusori sau gaj?

  2. Contactați-ne pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre managerii noștri de creditare care Vă vor explica condițiile de acordare a împrumuturilor și vor răspunde la întrebările Dvs.

  3. La prima întâlnire, veți întâlni cu un manager de creditare să povestiți despre afacerea Dvs. și să determinați produsul potrivit cerințelor Dvs. Întâlnirea poate avea loc la biroul Invest-Credit sau la locul afacerii Dvs. Trebuie să fiți pregătiți să furnizați informații despre afacerea Dvs. și documentele necesare pentru cererea de împrumut. Împreună cu managerul de creditare veți îndeplini cererea de împrumut și veți stabili următoarea întâlnire.

  4. A doua întâlnire cu Invest-Credit se va petrece la locul afacerii clientului. Managerul de creditare va verifica informația din cererea de împrumut și va pune, dacă va avea, alte întrebări despre afacerea. Apoi împreună cu managerul de creditare veți face fluxul de numerar previzionat sau planul de afaceri, care va arăta scopurile afacerii și capacitatea de plată.

  5. Managerul de creditare va compila dosarul clientului și o va transimte comitetului de creditare pentru aprobare.

  6. După ce împrumutul este aprobat, trebuie să semnați în prezența managerului de creditare contractele de împrumut și garanții (fidejusiune, gaj, etc.). După aceea v a fi acordat împrumutul. Dacă este gaj/ipotecă, împrumutul va fi acordat după înregistrarea acestuia. Împrumutul se acordă în numerar sau prin transfer bancar pe contul clientului.

  7. Puteți începe să vă folosiți de împrumutul nou!
OMF INVEST-CREDIT SRL © 2009 Chisinau, Moldova
tel. +373 22 92-77-72, 92-90-33; fax 57-34-67; e-mail office@investcredit.md