Instruiri și conferințe

Invest-Credit organizează instruiri profesionale și conferințe pentru antreprenori, care caută sa-și dezvolte abilitățile profesionale. Instruirile echipează participanții cu instrumente inovative și practice într-un mediu profesional dar confortabil, și includ exerciții interactive și discuții în grup cu lecții informative de la consultanți specializați. Fiind partener al câtora programe internaționale de instruire și consultanță, Invest-Credit caută să asigure oamenii de afaceri din Moldova cu cele mai eficiente resurse pentru îmbunătățirea abilităților de conducere a afacerilor.

Pe parcursul anului 2008 Invest-Credit a organizat șase instruiri cu cca. 200 participanți. Sesiunile au fost prezentate pe următoarele teme:

 

  • Managementul timpului -- Daniel Schweizer, Swiss Consulting Group
  • Cum să inițiezi o afacere de succes în Moldova -- Conferință națională
  • Succese și eșecuri în afaceri -- Mario Bruhlmann, Swiss Consulting Group
  • Managementul resurselor umane -- Daniel Schweizer, Swiss Consulting Group
  • Dezvoltarea unei afaceri
  • Managementul conflictelor -- Daniel Schweizer, Swiss Consulting Group


În anul 2009 Invest-Credit a fost focusată și mai mult pe inițiativa de instruiri. Pe parcursul primei jumătăți de an am organizat 5 instruiri, și alte șase sunt planificate până la sfârșitul anului.

Dacă doriți să aflați mai multe despre instruirile organizate de către Invest-Credit sau să fiți invitați la următoarea instruire, ► contactați-ne.


OMF INVEST-CREDIT SRL © 2009 Chisinau, Moldova
tel. +373 22 92-77-72, 92-90-33; fax 57-34-67; e-mail office@investcredit.md